Gratis Verhaalservice

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar wie verhaalt de schade voor je? Heb je een Wa verzekering of een Wa Beperkt Casco verzekering dan zal een schade verhaald moeten worden op een aansprakelijke tegenpartij. Dan is het wel zo fijn als specialisten dit voor je doen. Deze service krijg je van ons Gratis bij je autoverzekering.

Hoe werkt de verhaalservice?

  1. Vul met den andere partij een schadeformulier in, zorg ervoor dat je zoveel mogelijk informatie hebt. De achterzijde (of 2e pagina) van het schadeformulier kun later thuis invullen. Een online schadeformulier vind je kun je hier downloaden in PDF: schadeaangifteformulier_auto.pdf
  2. Upload het schadeformulier via onze pagina: Schade melden of stuur hem via de post naar ons toe. Ons adres vind je op de pagina Over ons.
  3. Nadat wij het volledig ingevulde schadeformulier hebben ontvangen dan kijken de schadebehandelaars of de schade verhaald kan worden op de tegenpartij. Wanneer de behandelaars mogelijkheden zien, wordt de verhaalsactie gestart. Zijn er geen mogelijkheden, dan ontvang je een uitleg waarom het niet mogelijk is. Je krijg binnen 2 werkdagen een reactie.
  4. Wanneer het verhalen van de schade mogelijk is, wordt de verhaalsactie gestart. Wanneer het nodig is wordt door een schade-expert eerst de schade bekeken. De schade-expert neem daarvoor contact met jou op. Zodra de expert de schade heeft bekeken kun je gelijk het voertuig alvast laten maken.
  5. Zodra het expertise rapport binnen is, gaan de behandelaars de tegenpartij gelijk aansprakelijk stellen om zo de schade te verhalen. Wordt er door de verzekeraar van de tegenpartij afgewezen dan onze schadebehandelaars zo nodig in verweer. Je kunt in de tussentijd je schadedossier online volgen. Is de schade verhaald, dan wordt het schadebedrag naar jou overgemaakt.

Letsel na een aanrijding

Heb je door een aanrijding letsel opgelopen, dan hebben wij specialisten die ook letselschade voor je willen verhalen De punten 1,2 en 3 zijn dan ook van toepassing. Verder is het belangrijk dat je direct na een aanrijding wordt onderzocht door een huisarts of in een ziekenhuis.